Köpvillkor

Allmänt
Vi säljer produkter via vår e-butik till privatpersoner i Sverige, för att handla måste du vara minst 18 år.
Genomförd beställning innebär att du godkänner våra köpvilkor och samtycker till att namn och adress registreras i vårt kundregister,

Priser
Priserna på våra produkter anges i svenska kronor inklusive moms.

Betalning
Vi använder oss av Klarna easy checkout.
Var vänlig se vilkor för respektive betalningsmodell på klarnas länk i kassan.

Kunduppifter
När du handlar hos oss behöver du ingen inloggning eller registrering, du fyller i namn och adressuppgifter e-post när du kommer till kassan.
De uppgifter behandlas alltid konfidentielltoch lämnas aldrig ut till tredje part.

Ordersbekräftelse
En ordersbekräftelse skickas till den e-mejladress du uppgav vid beställningen.

Öppet köp
Öppet köp tillämpas enligt vilkor som gäller distansoch hemförsäljningslagen.
Den innebär att du har rätt att ångra ditt köp eller byta till annan produkt inom 14 dagar från det att varan skickats från oss, förutsatt att varan är oanvänd och etiketter är kvar på varan.
Sänd ett meil till info@32kvadrat.com att du vill retunera. Skicka dina varor med rekomenderad post ,kunden betalar retren. När vi på 32kvadrat  fått varan & den är intakt. Betalas era pengar tillbaka inom 30 arbetsdagar.
Portokostnaden står du för själv när du tillämpar öppet köp.
OBS!!!!!Ö ppet köp gäller ej REA varor , smycken, underkläder

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten.

Leverans
Vi levererar för närvarande endast till adresser i Sverige.

Fraktavgift
Det tillkommer en fraktavgift på alla produkter, den ligger för närvarnade på 59  kr.
Retur frakt står kunden för. Kunden meddelar återköp & skickar returer med rekomenderad post.

Frakt och leveranstid
Vi levererar dina varor med brev eller paket beroende på storlek.
I de flesta fall får du en avesering via sms eller e-mail och du hämtar sedan ut ditt paket på   närmaste serviceställe.
Vid små försändelser skickas varan som brev och kommer direkt hem i brevlådan.
Paket levereras med Postnord.
När ditt paket kommit fram får du en avisering via sms eller e-mail där står löpnummer och hos vilket paketombud du ska hämta ditt paket.
För att hämta ut ditt paket behöver du din legitimation och paketets löpnummer.

Att handla hos oss på 32kvadrat ab ska vara enkelt och smidigt. Normalt skickas din leverans ett par tre arbetsdagar efter din beställning och vi gör vårt yttersta för att leveranstiden ska bli så kort som möjligt. Beroende av var du bor och mängden inkommande beställningar kan du räkna med att din leverans är hos dig eller ditt ombud inom 5-7 arbetsdagar dagar.
Om leveransförsening uppstår meddelar vi dig omgående via e-post. Du som kund har alltid rätt att häva ett köp vid leveransförseningar över 15 arbetsdagar.

Vi måste tyvärr debitera 400kr för försändelser som inte hämtas ut då detta innebär en stor kostnad för oss att hanter

Ångerrätt

Din ångerrätt (ångerfristen) gäller under 14 dagar. Ett e- mail till oss måste det klart framgå att du ångrar dig. Ångerfristen börjar löpa den dag du tog emot varan. Om avtalet gäller ett Smycken, underkläder, hår ateraljer & rea gäller ingen ångerrätt.

När du utnyttjat din ångerrätt:

Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Varor med hundhår, smink godtas ej. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Detta får du ta privat med Posten.


Transportskada
 

När ett paket levereras med Posten förbehåller vi oss alla rättigheter till ersättning om problem uppstår. När ett paket lämnar 32kvadrat är leveransprocessen utanför våra händer. Kunden måste du därför själv tag i ärendet med Postennord, men vi lovar att hjälpa till så mycket vi bara kan.